Μακιγιάζ – Όλα για τη θηλυκότητα!

Μακιγιάζ - Όλα για τη θηλυκότητα!Ρομαντισμός, αθωότητα, πρόκληση. Διαφορετικές πλευρές μιας γυναίκας, με κύριο σύμμαχό της στη μεταμόρφωση αυτή το μακιγιάζ, σε ένα πολύπλευρο παιχνίδι χρωμάτων και διαθέσεων. Όλα προορίζονται να αναδείξουν την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Σε αυτό το ατέρμονο παζλ των χρωμάτων, τι ταιριάζει σε εσάς; Δείτε τις τάσεις και τις εκφράσεις τους και αποφασίστε ποιο σας εκπροσωπεί!

Make up

Το πρώτο βήμα είναι να διαλέξετε το make up που ταιριάζει στον τύπο σας. Μπορεί να είναι σε υγρή μορφή, σε κόμπακ, σε στικ ή να συνδυάζει make up και πούδρα μαζί. Επιλέξτε τον τύπο που καλύπτει τις απαιτήσεις σας ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και τον τρόπο που ζείτε και κινείστε καθημερινά.
Το υγρό make up ταιριάζει καλύτερα στα ξηρά δέρματα, χρειάζεται λίγη ποσότητα και απλώνεται εύκολα αν τοποθετήσετε από λίγο στο μέτωπο, τα ζυγωματικά και το πηγούνι.
Το make up σε μορφή κόμπακ έχει πιο ικανοποιητική εφαρμογή στα λιπαρά δέρματα γιατί δίνει την αίσθηση ότι τα “στεγνώνει” και χαρίζει ματ όψη, κάτι που έχει ανάγκη το λιπαρό δέρμα. Επίσης τα make up σε μορφή κόμπακ είναι πρακτικά γιατί συνήθως δεν χρειάζονται πούδρα.
Το στικ είναι ευκολοφόρετο και πρακτικό, γιατί απλώνεται εύκολα σε όλο το πρόσωπο, λειτουργεί σαν διορθωτικό του μακιγιάζ και φοριέται επίσης σαν κονσίλερ.
Και το χρώμα; Επιλέξτε μπεζ ή ροζ αποχρώσεις αν το φυσικό χρώμα του δέρματός σας είναι ροζέ. Οι τόνοι του μπεζ με περισσότερο βερικκοκί συνήθως ταιριάζουν στα περισσότερα χρώματα δέρματος γιατί χαρίζουν την αίσθηση της φρεσκάδας και της υγείας. Τέλος, αν ανήκετε στην ατόφια μεσογειακή ομορφιά και διαθέτετε σταρένιο ή μελαμψό δέρμα διαλέξτε τόνους του μπεζ με χρυσαφί τελείωμα.

Τα χρώματα της εποχής

Μακιγιάζ - Όλα για τη θηλυκότητα!Φέτος τα χρώματα προσφέρονται γενναιόδωρα, αρκεί να γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εφαρμοστούν για ένα αισθητικά καλό αποτέλεσμα.

Ροζ
Ευκολοφόρετο χρώμα, ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και δίνει φρεσκάδα και νεανική δροσιά. Είναι προτιμότερο να απλώνεται σαν σκιά σε όλο το βλέφαρο,εκτός αν η παλέτα διαθέτει και πιο σκούρα απόχρωση οπότε δίνεται η δυνατότητα να παίξετε με τις φωτοσκιάσεις. Το ροζ στα κραγιόν φοριέται συνήθως χωρίς περίγραμμα ή σε συνδυασμό με ένα άχρωμο λιπ γκλος. Αν παρόλα αυτά το σχήμα των χειλιών επιδέχεται κάποια..επιδιόρθωση, μπορείτε να σχηματίσετε το περίγραμμα που θέλετε με ένα μολύβι σε φυσικό χρώμα και κατόπιν να εφαρμόσετε το ανάλογο κραγιόν ή γυαλιστικό.

Μοβ
Το χρώμα αυτό ταυτίζεται με το μυστήριο και ταιριάζει άψογα σε λευκές και καθαρές επιδερμίδες. Σαν σκιά είναι καλό να μην τοποθετείται σε μεγάλη ποσότητα αλλά τόση όση χρειάζεται για ένα πιο διάφανο αποτέλεσμα και πλούσια μάσκαρα. Το μοβ σαν κραγιόν χρειάζεται οπωσδήποτε λιπ γκλος προκειμένου να γίνει πιο φωτεινό και διακριτικό.

Πορτοκαλί – Χρυσαφί
Αυτά εφαρμόζουν καλύτερα στα σταρένια δέρματα και τις μελαμψές επιδερμίδες . Χρησιμοποιείστε τα με μέτρο γιατί πρόκειται για αρκετά έντονα χρώματα και η υπερβολή μπορεί να δημιουργήσει αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Στα χείλη χρησιμοποιείστε μόνο λιπ γκλος και φωτίστε το πρόσωπο με πούδρα που ιριδίζει.

Πειραματιστείτε και δημιουργήστε το προσωπικό σας στυλ, παίξτε με τα χρώματα και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι καινούριο δίνοντας έμφαση στην θηλυκότητά σας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση