απονεύρωση δοντιού | ελευθερο υγρο εντερικων ελικων | πολυποδες λεπτου εντερου

'Αθήνα 2004' : Δωρεάν υπηρεσίες υγείας προς όλα τα διαπιστευμένα πρόσωπα στους ΑγώνεςΗ Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004", από κοινού με την πόλη των Αθηνών και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι υπεύθυνες για όλες τις πλευρές ιατρικών - υγειονομικών υπηρεσιών που σχετίζονται με τους Αγώνες. Επίσης θα είναι υπεύθυνες για την εξασφάλιση της εφαρμογής όλων των απαραίτητων και κατάλληλων μέτρων για την παροχή ιατρικών και υγειονομικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη.

Οι ιατρικές υπηρεσίες θα παρέχονται άνευ επιβαρύνσεως προς όλα τα διαπιστευμένα πρόσωπα στους Αγώνες και για όλες τις ιατρικές καταστάσεις που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην φιλοξενούσα χώρα για τους Αγώνες, ενώ επισημαίνεται ότι για το λόγο αυτό προβλέπεται ειδική διεύθυνση Ιατρικών Υπηρεσιών στο Οργανόγραμμα της "Αθήνα 2004" που στελεχώνεται αυτή την περίοδο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.