Φιλική η Αθήνα του 2004 για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Μοναδική ευκαιρία για να καταστεί η ελληνική πρωτεύουσα, αλλά και οι άλλες “Ολυμπιακές” πόλεις φιλικές για τα άτομα με αναπηρία, θεωρεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Οργανωτική Επιτροπή “Αθήνα 2004”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Γ. Σπανουδάκης μετά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Προσβασιμότητας.

Η Επιτροπή συντονίζεται από τη Διεύθυνση Παραολυμπιακών Αγώνων και λειτουργεί ως Συμβουλευτική Επιτροπή για θέματα προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία.

Από την πλευρά του, ο γ.γ. Ολυμπιακών Αγώνων κ. Κ. Καρτάλης, τόνισε ότι μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και του “Αθήνα 2004” έχει δημιουργηθεί ένας αποτελεσματικός σύνδεσμος συνεργασίας, έτσι ώστε να είναι πλέον εφικτή η προώθηση των δράσεων και των έργων που είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις εγκαταστάσεις -αθλητικές και μη- αλλά και ευρύτερα στην πόλη.

Στο μεταξύ, την αισιοδοξία του για την επιτυχία της διοργάνωσης των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Ραϊνέκε, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση