Δίαιτα scarsdale | παθησεις καρδιας | δεκατα χωρις λογο | ποσες θερμιδες εχει το κιλο | ολες τις αρτηριες

Φιλική η Αθήνα του 2004 για τα άτομα με ειδικές ανάγκεςΜοναδική ευκαιρία για να καταστεί η ελληνική πρωτεύουσα, αλλά και οι άλλες "Ολυμπιακές" πόλεις φιλικές για τα άτομα με αναπηρία, θεωρεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Οργανωτική Επιτροπή "Αθήνα 2004", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Γ. Σπανουδάκης μετά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Προσβασιμότητας.

Η Επιτροπή συντονίζεται από τη Διεύθυνση Παραολυμπιακών Αγώνων και λειτουργεί ως Συμβουλευτική Επιτροπή για θέματα προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία.

Από την πλευρά του, ο γ.γ. Ολυμπιακών Αγώνων κ. Κ. Καρτάλης, τόνισε ότι μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και του "Αθήνα 2004" έχει δημιουργηθεί ένας αποτελεσματικός σύνδεσμος συνεργασίας, έτσι ώστε να είναι πλέον εφικτή η προώθηση των δράσεων και των έργων που είναι απαραίτητα για να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις εγκαταστάσεις -αθλητικές και μη- αλλά και ευρύτερα στην πόλη.

Στο μεταξύ, την αισιοδοξία του για την επιτυχία της διοργάνωσης των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Ραϊνέκε, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.