σκουρο αιμα κατα την περιοδο | δερματοπαθεια σκυλου | κυφωση | http://www.care.gr/post/735/apovoli

Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα στο InternetΟσοι χρήστες του Internet, μετετρέπουν το 'κυβερνοσεξ' σε πραγματικό, κινδυνεύουν να προσβληθούν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το διαδίκτυο μπορεί πλέον να αποτελεί έναν νέο παράγοντα κινδύνου για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένου και του AIDS.

Οι περισσότεροι χρησιμοπούν το διαδίκτυο για την αποδοτικότητά του, αποδοτικότητα που μεταφέρεται και στη σεξουαλική ζωή των χρηστών, παρέχοντας το έδαφος για την πραγματοποίηση συναντήσεων με μεγάλο αριθμό ανθρώπων με παρόμοια κοινωνικά ή σεξουαλικά ενδιαφέροντα, που διαφέρει από τα παραδοσιακά σημεία συνάντησης, κάτι που οδηγεί σε περισσότερους ερωτικούς συντρόφους και αυξημένο κίνδυνο προσβολής από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Βέβαια, το διαδίκτυο παρέχει τη δυνατότητα να πληροφορήσει για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και να βοηθήσει στον έλεγχο άλλων λοιμωδών νοσημάτων, επιτρέποντας την ταχύτατη μεταφορά πληροφοριών σε όλο τον κόσμο, προστατεύοντας έτσι τα δικαιώματα των χρηστών του.

Είναι, επομένως, αποτέλεσμα κοινής λογικής, η ορθή χρήση του πανίσχυρου αυτού εργαλείου επικοινωνίας, με σκοπό την αρωγή της δημόσιας υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.