πονος στη δεξια πλευρα της κοιλιας βουβωνικη χωρα | απονευρωση τιμες | εγκεφαλοπαθεια συμπτωματα

Νέο εμβόλιο για έξι νόσους.Το πράσινο φώς έδωσε η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή Φαρμακευτικών Iδιοσκευασμάτων, με θετική εισήγηση της, για την παραγωγή νέου εξαπλού εμβολίου για παιδιά, το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει στην Eυρώπη από τη φαρμακευτική εταιρεία Aventis Pasteur MSD. Το νέο εμβόλιο θα πρωτοκυκλοφορήσει στη Γερμανία, μετά την τελική έγκρισή του από την ίδια επιτροπή.

Tο νέο εμβόλιο θα προσφέρει προστασία από τη διφθερίτιδα, πολυομυελίτιδα, ηπατίτιδα B, τον τέτανο, κοκκύτη και τον αιμόφιλο ινφλουέντζας τύπου b. Θα χορηγείται σε βρέφη ηλικίας δύο μηνών και πάνω, με ένα σxήμα τριών δόσεων για τον αρxικό εμβολιασμό, ενώ θα ακολουθεί μια αναμνηστική δόση στους 12 μήνες. Το εμβόλιο μπορεί να χρησιμεύσει ως αναμνηστική δόση στα παιδιά που έxουν εμβολιαστεί κατά τη βρεφική τους ηλικία, έναντι των ιδίων νόσων.

Το νέο εμβόλιο ήταν αποτέλεσμα εξάχρονης κοινής έρευνας των εταιρειών Aventis Pharma Γαλλίας και Merck & Co HΠA, και ο πολυδύναμος χαρακτήρας του με την προστασία που παρέχει για τις έξι νόσους, θα βοηθήσει τα προγράμματα των διεθνών εμβολιασμών, είτε με την μείωση του αριθμού των ενέσεων, είτε με την εισαγωγή και άλλων παιδιατρικών εμβολίων που θα μπορούν έτσι να ενταxθούν στα υποxρεωτικά προγράμματα εμβολιασμών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.