σκωληκοειδιτιδα | Μαυρο αιμα | τρυπα στο στηθος | νοσος paget | αρσενικο δηλητηριο | ασθενειες καρδιας

Αντικαπνιστική Επιτροπή από γιατρούς στον Ευαγγελισμό.Στο αυτόφωρο θα οδηγούνται, από την επόμενη Δευτέρα, όσοι καπνίζουν μέσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Με πρωτοβουλία των γιατρών συνεστήθη αντικαπνιστική επιτροπή, η οποία με τη βοήθεια ειδικού προσωπικού θα φροντίζει για τον έλεγχο των χώρων του νοσοκομείου.

Η κατάσταση στον Ευαγγελισμό είχε ξεπεράσει κάθε όριο, μια και με την ανοχή του προσωπικού, ουσιαστικά δεν υπήρχε καμιά απαγόρευση για το κάπνισμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δάπεδα γεμάτα γόπες και στάχτες, ενώ υπήρχε και ο κίνδυνος να προκληθεί πυρκαγιά από κάποιο αναμένο τσιγάρο.

Στη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος εντάσσεται και η απόφαση για ρύθμιση του επισκεπτηρίου, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 9 το βράδυ για να υπάρχει η δυνατότητα για πληρέστερο έλεγχο.

Προσυπογράφοντας την συγκεκριμένη απόφαση ελπίζουμε οι γιατροί να είναι οι πρώτοι που θα τηρήσουν τις αποφάσεις της αντικαπνιστικής επιτροπής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.