μονοπυρηνωση χρειαζεται νοσηλεια? | νόσος crohn | τι συμαινει ο αντρας γενναει και η γυναικα τικτι

ΕΣΥ - 10.000 ΠροσλήψειςΜεγάλη βαρύτητα στην υγεία δίνει η κυβέρνηση με τις 10.000 προσλήψεις προσωπικού που θα γίνουν μέσα στο 2000. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας προβλέπονται 12 δις ενώ το περσινό κονδύλι για προσλήψεις ήταν περίπου 2,5 δις. Το σίγουρο είναι ότι θα καλυφθούν αρκετές οργανικές θέσεις από τις 20.000 που παρέμεναν κενές σύμφωνα με την Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία).

Από τις νέες θέσεις οι 4.500 είναι μόνιμες και αφορούν 500 γιατρούς ενώ οι υπόλοιπες είναι θέσεις παραϊατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ θα προσληφθούν και 5.500 εποχικοί μέσα στους οποίους θα υπάρχουν και θέσεις διοικητικές με θέμα ενασχόλησης την πληροφορική.
Ισως το πρόβλημα των νοσοκομείων να μην ήταν… οι υπολογιστές αλλά σίγουρα οι νέες θέσεις θα ανεβάσουν το επίπεδο της παρεχόμενης περίθαλψης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.