φυσιολογικη θερμοκρασια νεογνου | αιδοιων ανατομια | τρανσαμιναση | τι ειναι το στιγμα | χρονια ρινιτιδα

10.000 ευρώ από το Υπουργείο Αμυνας στον ραδιομαραθώνιο της UNICEFO Υφυπουργός Εθνικής ’μυνας κ. Λουκάς Αποστολίδης ανακοίνωσε από την συχνότητα του Ραδιομαραθώνιου της UNICEF για εμβολιασμό των παιδιών στο Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, το Ιράκ, την Γιουγκοσλαβία και την Αφρική, την απόφαση της Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ να διαθέσει άμεσα το ποσό των 10.000 ευρώ, για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Διεθνούς αυτούς Οργάνωσης.

Παρεμβαίνοντας από την Ραδιομαραθώνιο δεκάδων Ρ/Ο Σταθμών της Αθήνας και της Περιφέρειας που είχαν συνδεθεί σε κοινό δίκτυο, στις 18:30, ο κ. ΥΦΕΘΑ σημείωσε τα εξής:

«Είναι ένας Μαραθώνιος που θα βγάλει πρωταθλητές, στο βαθμό που πραγματικά θα αγγίξουμε τις καρδιές των εκατομυρίων παιδιών του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης, του Ιράκ, της Γιουγκοσλαβίας και της Αφρικής απαλύνοντας τον πόνο τους και βοηθώντας στην αντιμετώπιση των δεινών που αφήνουν πίσω τους οι πόλεμοι.

Είμαστε ακόμη στην σφαίρα του λατινικού ρητού που λέει ότι για να έχεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζεσαι για τον πόλεμο και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη στο πλανητικό χωριό ανοικτές πληγές, αντί για ειρήνη, και μάλιστα πληγές που συνιστούν πρόκληση για τις ανθρώπινες αξίες.

Επειδή η ευαισθησία μας δεν πρέπει να είναι στα λόγια, αλλά στην πράξη, το ΥΠΕΘΑ, με πρώτο τον Υπουργό κ. Γιάννο Παπαντωνίου, αποφάσισε, δείχνοντας, ακριβώς, το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του, να διαθέσει 10.000 ευρώ. Εύχομαι να μας ξεπεράσουν άλλοι. Η UNICEF προσφέρει ένα σημαντικό, πράγματι, έργο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.