10.000 ευρώ από το Υπουργείο Αμυνας στον ραδιομαραθώνιο της UNICEF

O Υφυπουργός Εθνικής ’μυνας κ. Λουκάς Αποστολίδης ανακοίνωσε από την συχνότητα του Ραδιομαραθώνιου της UNICEF για εμβολιασμό των παιδιών στο Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, το Ιράκ, την Γιουγκοσλαβία και την Αφρική, την απόφαση της Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ να διαθέσει άμεσα το ποσό των 10.000 ευρώ, για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Διεθνούς αυτούς Οργάνωσης.

Παρεμβαίνοντας από την Ραδιομαραθώνιο δεκάδων Ρ/Ο Σταθμών της Αθήνας και της Περιφέρειας που είχαν συνδεθεί σε κοινό δίκτυο, στις 18:30, ο κ. ΥΦΕΘΑ σημείωσε τα εξής:

«Είναι ένας Μαραθώνιος που θα βγάλει πρωταθλητές, στο βαθμό που πραγματικά θα αγγίξουμε τις καρδιές των εκατομυρίων παιδιών του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης, του Ιράκ, της Γιουγκοσλαβίας και της Αφρικής απαλύνοντας τον πόνο τους και βοηθώντας στην αντιμετώπιση των δεινών που αφήνουν πίσω τους οι πόλεμοι.

Είμαστε ακόμη στην σφαίρα του λατινικού ρητού που λέει ότι για να έχεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζεσαι για τον πόλεμο και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη στο πλανητικό χωριό ανοικτές πληγές, αντί για ειρήνη, και μάλιστα πληγές που συνιστούν πρόκληση για τις ανθρώπινες αξίες.

Επειδή η ευαισθησία μας δεν πρέπει να είναι στα λόγια, αλλά στην πράξη, το ΥΠΕΘΑ, με πρώτο τον Υπουργό κ. Γιάννο Παπαντωνίου, αποφάσισε, δείχνοντας, ακριβώς, το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του, να διαθέσει 10.000 ευρώ. Εύχομαι να μας ξεπεράσουν άλλοι. Η UNICEF προσφέρει ένα σημαντικό, πράγματι, έργο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση