πρόπτωση μιτροειδούσ βαλβίδασ | ποτε εμφανιζονται τα συμπτωματα απο αλεργια στα μυδια

Κολλαγόνο


Άλλες ονομασίες

Διαλυτό κολλαγόνο

Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεϊνη που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά στοιχεία του συνδετικού ιστού του ανθρώπινου οργανισμού. Το κολλαγόνο υπάρχει στο δέρμα, τους τένοντες, στους χόνδρους, τους συνδέσμους και τα οστά.

Χαρακτηριστικά

Η γήρανση του δέρματος σχετίζεται με τις μεταλλαγές στο κολλαγόνο.Το γεγονός αυτό προκαλεί την ευρύτερη έρευνα σχετικά με το πώς είναι δυνατό να καθυστερήσουν οι μεταλλαγές αυτές με τη χρήση διαλυτού κολλαγόνου, μια και έχει αποδειχθεί ότι η χρήση διαλυτού κολλαγόνου μέσα σε καλλυντικά προϊόντα αυξάνει την ελαστικότητα καθώς και την περιεκτικότητα σε νερό του δέρματος και βελτιώνει την λειτουργία των τριχοειδών.

Το διαλυτό κολλαγόνο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις εξάγεται κατευθείαν από τον ιστό νεαρών ζώων και πρόκειται για ένα παχύρευστο, μη διαφανές υγρό με 3.8 περίπου PH. Το συστατικό αυτό περιλαμβάνεται σε πολλά καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν και διατίθενται για χρήση στο ευρύ κοινό.
Η χρήση του διαλυτού κολλαγόνου μέσα στα καλλυντικά προϊόντα επιδρά πολύ θετικά στην επιδερμίδα και της χαρίζει ανανέωση, φωτεινότητα, ελαστικότητα και βελτίωση στις ρυτίδες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.