οπτοτυπα | αποφραξη φαρυγγα | πονος στο στομαχι αντιμετωπιση | κροταφική αρτηρίτιδα

Υπέρταση και Ayurveda


Η (σχεδόν) καθημερινή χρήση σκόρδου είναι απαραίτητη σε κάθε υπερτασικό άτομο. Και για όσους το σκόρδο τους ενοχλεί στο στομάχι, ή πρέπει να το αποφύγουν για ...κοινωνικούς λόγους, υπάρχουν σήμερα σε όλα τα φαρμακεία διαθέσιμες ταμπλέτες ή κάψουλες από σκόρδο, με εξίσου καλά αποτελέσματα. Το σκόρδο βέβαια, εκτός από το να είναι ένα ήπιο και φυσικό αντιυπερτασικό, χαμηλώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα, ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα, καθαρίζει το έντερο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, κλπ .

Τα αφεψήματα από τήλιο και τσάι του βουνού είναι πολύ χρήσιμα, και μπορεί επίσης να προσθέτει κανείς κατά βούληση μερικούς σπόρους μάραθου, κορίανδρου ή κύμινου (ή και συνδυασμούς από αυτά) σε κάθε φλυτζάνι οποιουδήποτε άλλου ροφήματος που ετοιμάζει.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από chamomile, cypress, lavender marjoram, sandalwood και ylang ylang oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.