αφυδατωση δερματος συμπτωματα | αυστραλιανο αντιγονο | εμετοσ μαυρο χρωμα | red bull με αλκοολ

Ναυτία και Ayurveda


Το κέντρο της ναυτίας στον εγκέφαλο (ειδικά στη ναυτία του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης), μπορεί να βοηθηθεί με τη χρήση λεμονιού: μπορεί κανείς να βάζει κάθε λίγο στη γλώσσα του λίγες σταγόνες λεμόνι, ή να έχει ένα λεμόνι κομμένο και να το μυρίζει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το αιθέριο έλαιο του λεμονιού (αλλά και από πορτοκάλι και περγαμόντο) για μασσάζ, για το νερό του μπάνιου μαζί με το αφρόλουτρο, καθώς και για αρωματισμό του χώρου.

Χρησιμοποιούμε επίσης το βότανο ginger το οποίο κυκλοφορεί σε κάψουλες και πωλείται ελεύθερα (χωρίς συνταγή ιατρού) στα φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Το νερό που υπάρχει μέσα στις φρέσκες καρύδες, μαζί με λίγη μαύρη ζάχαρη ή μέλι, καθώς και μία ελάχιστη ποσότητα σκόνης πιπεριού ή ginger, ανακουφίζει σημαντικά, όταν πίνει κανείς κάθε λίγα λεπτά, δύο με τρείς γουλιές.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από bergamot, lemon, orange, peppermint και tangerine oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.