κακαο χοληστερινη | carre νοσος | αλλεργια στη ζαχαρη | κουβαρακι στο κολο | συγγενές μεγάκολο | πολυποδας

Ιδρώτας


Vata

Στα αέρινα άτομα ο ιδρώτας είναι πολύ λίγος και σχετικά άοσμος. Οι ποιότητες του κρύου και στεγνού που κυριαρχούν στο Vata Dosha δεν επιτρέπουν την παραγωγή ιδρώτα, έστω και σε πολύ ζεστό καιρό.

Pitta

Τα πύρινα άτομα ιδρώνουν πολύ, ακόμα και σε κρύο καιρό και ο ιδρώτας τους έχει έντονη οσμή, ανεξάρτητα από το εάν το άτομο μόλις έχει τελειώσει το μπάνιο του. Το δέρμα τους είναι μόνιμα ζεστό, και ο ιδρώτας είναι τόσο πολύς που μπορεί να σχηματίζει μεγάλες σταγόνες στο μέτωπό τους.

Kapha

Τα υδάτινα άτομα θα έχουν μικρή παραγωγή ιδρώτα, λίγο περισσότερη βέβαια στον ζεστό καιρό, αλλά και τον χειμώνα μπορεί να έχουν χέρια και πόδια κρύα και λίγο υγρά από ιδρώτα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.