Γυμναστήριο ή προπόνηση στο σπίτι;

Η γυμναστική σίγουρα δεν πρέπει να έχει όρια, όμως ποιες είναι οι βασικές διαφορές που έχει μία προπόνηση στο γυμναστήριο, με μία προπόνηση στο σαλόνι του σπιτιού σας;

Σίγουρα η πρώτη σκέψη είναι πως δεν υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός στον χώρο μου, βέβαια μέσα από τα social media βλέπουμε όλο και περισσότερες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στο σπίτι, οπότε ίσως το όργανα γυμναστικής δεν είναι η βασική διαφορά.

Με μία δεύτερη σκέψη θα πούμε ο γυμναστής, αφού στο gym πάντα θα υπάρχει ένα άτομα που μπορούμε να ρωτήσουμε ή να μας επιβλέπει στο ασκησιολόγιο που ακολουθούμε.

Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα να έχεις ένα άτομο που γνωρίζει την μεθοδολογία της προπόνησης, όμως κι εδώ υπάρχουν λύσεις που μπορούμε να αναφέρουμε όπως την επιλογή να έρθει ένας personal trainer στο σπίτι μας ή να ακολουθήσουμε έναν γυμναστή στο instagram ή ακόμα και να αγοράσουμε κάποια online πακέτα προπόνησης. 

Παρόλα αυτά η προπόνηση στον χώρο μας δεν μπορεί να μας κοινωνικοποιήσει, να γνωρίσουμε νέα άτομα αλλά και να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στο σώμα μας, καθώς όσο κι αν παραμετροποιήσουμε το σπίτι μας πάντα μέσα στους χώρους των γυμναστηρίων θα βρίσκουμε νέα όργανα, προπονητικές τάσεις και προγράμματα.

Ακόμα σε ένα μέρος που ασχολούνται με μία συγκεκριμένη υπηρεσία όπως το “χτίσιμο” του σώματος, θα βρείτε πολλά άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στους στόχους σας όπως διατροφολόγους και φυσικοθεραπευτές.

Ακολουθήστε αυτό που κρίνετε εσείς κατάλληλο για τον εαυτό σας και τις καθημερινές σας ανάγκες.

Δείτε περισσότερα για στα γυμναστήρια αιγάλεω των Fitness Training

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση