θετικα αντισωματα κυτταρομεγαλοϊός | ηωσινοφιλια | υπερπλασια μητρας

Βρογχίτιδα χρόνια


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Η παρουσία επανειλημμένων επεισοδίων κυρίως πρωινού βήχα και απόχρεμψης τουλάχιστον επί τρεις μήνες κάθε χρόνο, τα τελευταία δύο χρόνια.

Αντιμετώπιση με βελονισμό

Η χρόνια βρογχίτιδα κατά την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, οφείλεται σε τύπου ανεπάρκειας διαταραχή των Πνευμόνων, που συνοδεύεται από ανεπάρκεια του Νεφρού και του Σπλήνα. Προκειμένου να τεθεί η ακριβής διάγνωση της νόσου, ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε λεπτομερή κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, από ειδικό ιατρό. Αυτό διότι πρόκειται για νόσο που προοδευτικά επιδεινώνεται και η οποία είναι δυνατό, αν δεν διαγνωσθεί έγκαιρα και υποβληθεί ο ασθενής σε συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος του, με αλλαγή των κοινωνικών και επαγγελματικών συνηθειών και ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα, να καταλήξει σε μόνιμη ανικανότητα και σοβαρή μείωση της ποιότητας ζωής. Ο Βελονισμός αποτελεί μία μόνο από τις θεραπευτικές παρεμβάσεις στις οποίες πρέπει να υποβάλλονται οι ασθενείς αυτοί. Επιλέγονται σημεία από τους Μεσημβρινούς που πάσχουν όπως: Π1, Π7, Π9 και ειδικά σημεία όπως ΟΚ13 (οπίσθιο σημείο Σου), ΟΚ17, ΑΣ22 και Σ40. Είναι επίσης δυνατό στα μεσοδιαστήματα που ο ασθενής είναι ελεύθερος συμπτωμάτων, να χρησιμοποιηθεί μόξα στα σημεία ΟΚ13, ΟΚ20, ΟΚ23, ΚΑ4, ΑΣ6 και Π9.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.