πονος αντιχιραος τον αγγονα | αυτοανοσο τι σημαινει | υλικα λαχανοσουπας

Ο γάμος χαρίζει ...χρόνια στη ζωή του άνδραο γάμος εκτός από το ό,τι κάνει τους άνδρες να ακολουθούν ένα γενικότερα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προκαλεί και φυσιολογικές αλλαγές, οι οποίες ενισχύουν την ψυχική και σωματική ευεξία που βοηθούν στην αύξηση του μέσου όρου ζωής.

Οι παντρεμένοι άνδρες ζουν, κατά μέσο όρο, τρία χρόνια περισσότερο από τους ανύπανδρους ενώ το ετήσιο εισόδημά τους είναι αυξημένο κατά 3.000 λίρες Αγγλίας (περίπου 4900 ευρώ ή 1.7 εκ. δρχ) σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Warwick.

Οι επιστήμονες, έχοντας μελετήσει 20.000 άνδρες για μία χρονική περίοδο 20 ετών, υποστηρίζουν ότι, ενώ δεν είναι ξεκάθαρος ο τρόπος που ο γάμος χαρίζει ...χρόνια στη ζωή του άνδρα, η μείωση των επιπέδων του άγχους και η προστασία της υγείας που παρέχεται στα πλαίσια του γάμου είναι οι πιο πιθανοί παράγοντες

Εκτός λοιπόν από τη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ και λιπαρών τροφών που παρατηρείται στους άνδρες που ασπάζονται τον έγγαμο βίο (στοιχεία από παλαιότερες μελέτες), τα ζευγάρια μοιράζονται το άγχος και τις έννοιες και παρατηρούν σημάδια ασθένειας ο ένας στον άλλο.

Τα στοιχεία της έρευνας προήλθαν από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά είναι η πρώτη φορά που παρατηρήθηκε αύξηση στους γάμους, μετά από μία δεκαετία συνεχούς αύξησης των διαζυγίων και μείωσης των γάμων στη Βρετανία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.