Φρόντισέ τους! Μία πράξη αγάπης και υγείας για τους πιο πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μας!

Το Doctoranytime αποχαιρετά το 2016 με την πιο γλυκιά ενέργεια της χρονιάς.

Πηγή : Δελτίο Τύπου DoctorAnyTime

Αυτές τις γιορτές, σου δίνει την ευκαιρία να πεις έμπρακτα ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους γονείς και στους παππούδες σου για όλα όσα έκαναν για εσένα τόσα χρόνια!

Όσο μεγάλωνες σε είχαν πάντα σε καλά χέρια. Η αγκαλιά τους ήταν ανοιχτή όταν τη χρειαζόσουν. Στάθηκαν δίπλα σου σε κάθε στιγμή αδυναμίας, σε κάθε παιδική ασθένεια που πέρασες. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να τους δείξεις μέσα από μια πράξη στοργής ότι εκτιμάς όσα σου έδωσαν!

Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθε η σειρά σου να τους πιάσεις από το χέρι και να φροντίσεις εσύ για την υγεία τους… γιατί απλά θέλουν να βρίσκονται κοντά σου και να σε χαίρονται!

Ανταπόδωσέ τους τη φροντίδα, κάνοντάς τους ένα δώρο υγείας, κλείνοντάς τους ένα ραντεβού με το γιατρό που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με ένα κλικ και χωρίς κανένα κόστος, κανόνισε μία επίσκεψη για τη μαμά, το μπαμπά, τον παππού ή τη γιαγιά σε 6 ειδικότητες γιατρών μέσα από την εκστρατεία αγάπης του doctoranytime.

Και αν είσαι τυχερός/ή μπορεί να σου κάνουμε δώρο την επίσκεψη των αγαπημένων σου προσώπων στο γιατρό, καθώς κάθε μέρα ένας ασθενής θα επιλέγεται τυχαία και το κόστος της επίσκεψης θα καλύπτεται από το doctoranytime!

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Χάρισέ την στους ανθρώπους που αγαπάς όσο κανέναν, σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα σου όποτε τους είχες ανάγκη. Φρόντισέ τους!

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση