οξεα φρουτων | rhthdes | δηλητιριαση απο ποπ κορν | τελειο σωμα | αντιασφυξιογονα μασκα pws leitourgei

Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του κ. Χρήστου ΛαμπράκηΑπό το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
"Αθήνα 12 Οκτωβρίου 2000: O κ. Χρίστος Λαμπράκης νοσηλεύεται από 5/10/2000 στο ΩΚΚ για μικροβιακή ενδοκαρδίτιδα, η οποία έχει προσβάλει τη μιτροειδή βαλβίδα. Ο ασθενής υποβάλλεται στην κατάλληλη αντιμικροβιακή αγωγή. Η γενική του κατάσταση είναι ικανοποιητική και ελεγχόμενη. Ο κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος συνεχίζεται με την προοπτική χειρουργικής αντιμετώπισης".

Το ανακοινωθέν υπογράφουν οι Ιατροί του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου: Καθηγητής Δ.Φ. Κόκκινος, Καθηγητής Δ. Κρεμαστινός, Αν. Καθηγητής Γ. Παλατιανός, Καθηγητής Π. Αλιβιζάτος και οι σύμβουλοι Ιατροί Καθηγητής Δ. Κελέκης, Καθηγήτρια Ε. Γιαμαρέλου, Καθηγητής Γ. Σαρόγλου, Καθηγητής Ι. Παπαδημητρίου, Κος Ε. Ποντίδας (προσωπικός Ιατρός κ. Λαμπράκη), Κα Ε. Σταματάκη
Κα Ι. Μαλαμίτση.

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.