ασκητικο υγρο | tsh υπερθυρεοειδισμοσ | σιροπιασμοτρατ | πονος στη μυτη | καρκινος στον πνευμονα προγνωση

Μπλούζα καταγράφει τη φυσική κατάσταση του αθλητήΜια μπλούζα με ενσωματωμένη συσκευή η οποία καταγράφει την καρδιακή συχνότητα, τη θερμοκρασία του σώματος και την επιτάχυνση που αναπτύσσει ένας επαγγελματίας αθλητής κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του, είναι το νέο τεχνολογικό επίτευγμα των επιστημόνων.

Η ειδική αυτή συσκευή, η οποία είναι ελαφριά και δεν επιβαρύνει τον ασκούμενο, θα βοηθήσει τους γιατρούς και τους προπονητές να παρακολουθούν τις επιδόσεις των αθλητών τους και να τροποποιούν το προπονητικό τους πρόγραμμα ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα καταγράφονται στην συγκεκριμένη συσκευή.

Οι προπονητές λοιπόν θα μπορούν να ελέγχουν τη σωματική και ψυχολογική κατάσταση των αθλητών τους σε πραγματικούς αγώνες, οι οποίοι είναι συνήθως στρεσογόνοι, αλλά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους όπου οι ασκούμενοι είναι πιο χαλαροί.

Ο τρόπος που αντιδρά ο αθλητής σε κάθε περίπτωση δίνει πολύτιμες πληροφορίες στο προπονητή και στο γιατρό της ομάδας για το πως πρέπει να σχεδιαστεί το προπονητικό του πρόγραμμα στο μέλλον.

Στην περίπτωση λοιπόν που ένας ποδοσφαιριστής αγχώνεται υπερβολικά, όταν εκτελεί ένα πέναλτι, η συγκεκριμένη συσκευή καταγράφει τις μεταβολές που προκύπτουν στον οργανισμό του.

Στην συνέχεια ο προπονητής αντιλαμβάνεται πως ο αθλητής του χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη στις δύσκολες φάσεις και ξεκινάει να δουλεύει μαζί του πάνω στο συγκεκριμένο τομέα, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του.

Μέχρι σήμερα, οι αθλητές χρησιμοποιούσαν παλμογράφους μόνο στην προαγωνιστική τους περίοδο, κατά την οποία δίνεται μεγαλύτερη σημασία στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Οι αθλητές, όταν ενημερώνονται για την καινούργια αυτή συσκευή, αντιδρούν συγκρατημένα αφήνοντας την επιλογή στους προπονητές τους. Το μέλλον θα δείξει πόσο αποτελεσματική μπορεί να αποβεί η παραπάνω συσκευή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.