πνευμοθωρακας | Φαρμακα για την ψωρα στα σκυλια | εξογκωμα στο θωρακα | φάρμακα για την στεφανιαία νόσο

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του ΚαζαντζίδηΜετά από συμβούλιο με τη συμμετοχή επιστημόνων, το οποίο συνυπογράφουν ο ογκολόγος καθηγητής, Ιωάννης Γκαράς και ο Ελευθέριος Δούκας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, αποφασίστηκε για τον Στέλιο Καζαντζίδη η λήψη δείγματος από τη μάζα της αριστερής λαγονομηροβουβονικής χώρας, όπου και ψηλαφάται συμπαγής μάζα για την ιστολογική ταυτοποίηση της νόσου και των ευρημάτων με σκοπό την ταχύτερη έναρξη της ενδεδειγμένης θεραπείας.

Από τον κλινικό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη ο δημοφιλής καλλιτέχνης τις τελευταίες ημέρες, εντοπίστηκαν ευρήματα σε ζωτικά όργανα, όπως ο εγκέφαλος, ο πνεύμονας και το επινεφρίδιο. Οι θεράποντες ιατροί δήλωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να χορηγηθεί η ενδεικνυόμενη θεραπευτική αγωγή, με βάσει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, που ακολουθούνται σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.