γενικες εξετασεις αιματος | παγκρεατιτιδα σε σκυλο | ακροαστικα με βηχα | βιταμίνη β1 | που ειναι το τυφλο

Παππούδες σε κατάσταση ...εγκυμοσύνηςΕξι ηλικιωμένοι άνδρες που ανέμεναν σε λίστα αναμονής προκειμένου να εισαχθούν σε νοσοκομείο προκειμένου να χειρουργηθούν, πληροφορήθηκαν με επιστολή που έλαβαν από το νοσοκομείο ότι η εγχείρηση τους έπρεπε να αναβληθεί γιατί ήταν …έγκυοι!

Η χαρμόσυνη είδηση όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους ηλικιωμένους, ένας εκ των οποίων άρχισε να αναζητά εναγωνίως ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου North Derbyshire, από το οποίο εστάλησαν οι επιστολές απέδωσε το όλο θέμα σε λάθος επιλογή της γραμματέας που χειρίζεται το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή που διεκπεραιώνει αυτόματα την αλληλογραφία με τους ασθενείς.

Η γραμματέας έπρεπε να διαλέξει μία από τις αιτίες αναβολής της χειρουργικής επέμβασης που διέθετε το πρόγραμμα και εκ παραδρομής επέλεξε την πιο απίθανη...

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.