αθηρωματικός δείκτης | μηνισκος γονατου | συνδρομο down και ηλικια πατερα | ΠΕΜΦΙΓΑ

Ραιβόκρανο


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Επώδυνη σύσπαση του στερνοκλειδομαστοειδή μύ. Είναι δυνατό να είναι ιδιοπαθής σαν αποτέλεσμα τραυματικής κάκωσης, ή να οφείλεται σε υποκείμενη οργανική νόσο (νευρολογική, φλεγμονή του τραχήλου κ.α)

Αντιμετώπιση με βελονισμό

Εφόσον αποκλεισθεί οποιαδήποτε οργανική νόσος, το ραιβόκρανο είναι δυνατό να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά με τον Βελονισμό. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και εμπειρία από την πλευρά του θεράποντα γιατρού - βελονιστή, λόγω της στενής συνάφειας της περιοχής με τα μεγάλα αγγεία του τραχήλου.

Δες Επώδυνη μυϊκή σύσπαση

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.