υπνος και στραμπουλιγμα | κηλη στο στομαχι | οισοφαγιτιδα | λαγονοψοΐτη | πρωτεινη και υπερθυρεοεισμος

Μεθερπητική νευραλγία


Σύντομη περιγραφή - ορισμός

Επιπλοκή του έρπητα ζωστήρα, κατά την οποία παρατηρείται επιμονή του πόνου, μετά την ύφεση του εξανθήματος. Ο πόνος μπορεί να είναι οξύς, καυστικός ή αμβλύς μέτριας έως ισχυρής έντασης, που υποχωρεί λίγο μετά τη λήψη των κλασσικών αναλγητικών φαρμάκων.

Αντιμετώπιση με βελονισμό

Ακόμη και στη χρόνια φάση, όπου έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα από την πλήρη υποχώρηση του εξανθήματος, ο Βελονισμός είναι δυνατό να αποτελέσει την κύρια ή συμπληρωματική της κλασσικής φαρμακοθεραπείας, αναλγητική θεραπευτική μέθοδο.

Δες Έρπητας Ζωστήρας

Εγγραφή!
Για να λαμβάνετε κάθε μέρα όλα τα άρθρα του Care στο email σας, γραφτείτε στο NewsLetter του Care. Διαγραφή ανά πάσα στιγμή με ένα click.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2017 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.