οξεία μαστοειδίτιδα | σπυρι στα χειλη του στοματος | επικονδυλιτιδα | λεπτο εντερο | νοσος κρον θεραπεια

Πύργος Ηλείας: Οκταμελής οικογένεια στο κρύο!

Έκκληση για ένα λυόμενο, ώστε να περάσουν το χειμώνα με ασφάλεια...


Πηγή: ilialive.gr

Η εξαθλίωση δεν έχει τέλος στην Ηλεία. Μετά τον Παναγιώτη, τη Χριστίνα και τα τρία παιδιά τους από τον Πύργο, που για έξι μήνες έζησαν κάτω από μια διαφημιστική πινακίδα, αλλά χάρη στη δημοσιότητα, κατάφεραν να βρουν στέγη και δουλειά, μια άλλη – μεγαλύτερη αυτή τη φορά – οικογένεια, εντοπίστηκε να επιβιώνει κάτω από εξαιρετικά άθλιες συνθήκες.

Ο Βασίλης Αβράμης, η σύζυγός του και τα έξι !!! τους παιδιά, βρήκαν καταφύγιο όντας άστεγοι σε ένα ερειπωμένο παραλιακό «σπίτι» στο Επιτάλιο. Εκεί τους εντόπισαν και οι άνθρωποι της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» και χθες το πρωί τους προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη, κάνοντας παράλληλα μέσω του Τύπου έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί μια ασφαλής στέγη για την οικογένεια με τα έξι παιδιά, λίγο πριν ο χειμώνας και τα πρώτα τσουχτερά κρύα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Λαγκαδινός μιλώντας για την νέα αυτή τραγική εικόνα που αντίκρισε τόνισε πως η φτώχια έχει ισοπεδωθεί στην Ελλάδα και πως από τα τρία εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας το ένα εκατομμύριο βιώνει την απόλυτη εξαθλίωση. «Ο έλληνας περνά πάρα πολύ δύσκολα σήμερα. Κάθε μέρα στην Ανθρώπινη Αλληλεγγύη το βλέπουμε και κάνουμε αγώνα για να δώσουμε λίγο κουράγιο λίγη χαρά στους ανθρώπους αυτούς. Λίγη ελπίδα για να μπορέσουν να σταθούν αυτοί οι άνθρωποι στα πόδια τους».

Τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης προσέφεραν στην οικογένεια Αβράμη, παπλώματα, ρούχα, κρέατα από την Κρεατοπηγή Παναγιώτης Βυθούλκας, ψάρια από τα ιχθυοπωλεία Κοτσώρη, καραμέλες Kosmetic Αφοι Μουζάκη, τετράδια από τη ΝΕΟΧΑΡΤ, ελαιόλαδο από την Ηλειακή Ελαιουργία, τρόφιμα που έχουν προσφέρει πολίτες.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από το ilialive.gr

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.