τιμη για το εμβολιο vaqta | λιωμενα δοντια απο απονευρωση | νόσος paget | κοιλιακο αλγος διατροφη

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες σε παιδιά 4-12 ετώνΠηγή: ikidcenters.com

Για 5ο συνεχόμενο χρόνο τα κέντρα ikid διοργανώνουν μια Καμπάνια Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών που αντιμετωπίζουν πιθανές δυσκολίες στην μάθηση, στο λόγο ή την ομιλία τους, στη συγκέντρωσή ή στη συμπεριφορά τους.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου:

Η καμπάνια ξεκινά από τον Σεπτέμβρη 2013 και θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, ενώ αφορά τα παιδιά οικογενειών που διαμένουν σε κοντινές περιοχές με κάποιο από τα κέντρα ikid στην Δυτική Αττική. Αναλυτικά θα ελέγχονται οι παρακάτω δυσκολίες:

  • Δυσλεξία / Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Δυσκολίες λόγου & Ομιλίας
  • Διάσπαση Προσοχής-Υπερκινητικότητα
  • Καθυστέρηση στην ανάπτυξη
  • Δυσκολίες οργάνωσης ή συντονισμού

Με βάση το αίτημα του γονέα, γίνεται ένας έλεγχος διάρκειας 45 λεπτών από τους ειδικούς μας, χρησιμοποιώντας το πακέτο διαγνωστικών εργαλείων των ikid. Ακολουθεί μια συνοπτική ανάλυση των αποτελεσμάτων και προτάσεις για την αντιμετώπιση των δυσκολιών. Με δεδομένο ότι περίπου το 10% του πληθυσμού αντιμετωπίζει τις παραπάνω δυσκολίες και της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας, δίνεται η ευκαιρία σε γονείς και εκπαιδευτικούς να διαπιστώσουν έγκυρα και έγκαιρα τυχόν διαταραχές και να προχωρήσουν στην αποκατάστασή τους.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς η γραμματεία μας δέχτηκε παραπάνω από 1.200 αιτήματα για Δωρεάν έλεγχο από το επιστημονικό μας προσωπικό και τελικώς πραγματοποιήθηκαν 712 έλεγχοι.

Για ραντεβού καλέστε στο 210-5325140 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.