βελονισμος αποτριχωση | καταγμα κεφαλης μηριαιου | γευση αλατιου στο στομα | κτενιτης | εντεροκολίτιδα | ανευρυσμα

Όταν το μωρό μας αρρωσταίνει...

Το κλάμα και ειδικά το "αδικαιολόγητο" είναι συχνά το πρώτο σημάδι, που θα μας βάλει σε υποψίες.

Τα συμπτώματα μιας ασθένειας γίνονται σύντομα αντιληπτά και παραπονιέται κανείς για πόνο, πυρετό κλπ. Τι γίνεται όμως με τα βρέφη και τα νεογνά που δεν μπορούν να μιλήσουν και να μας πουν αν και που πονάνε;

Το κλάμα και ειδικά το "αδικαιολόγητο" είναι συχνά το πρώτο σημάδι, που θα μας βάλει σε υποψίες. Άλλες φορές είναι απλές αλλαγές στη συμπεριφορά του μωρού που μπορεί να αποτελούν το σύμπτωμα ενός νοσήματος. Η μειωμένη διάθεση του παιδιού για παιγνίδι, το να μη μας γελάει το μωρό και να μην έχει όρεξη για θηλασμό ή φαγητό.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να θερμομετρήσουμε το παιδί (ο πυρετός είναι κάτι που δεν θα πρέπει να διαφύγει) και να ζητήσουμε τη γνώμη του παιδιάτρου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.