τα καυτερα προκαλουν καρκινο; | γρουμπουλακι λογω δοντιων | ανευρυσμα κοιλιακης αορτης διαγνωση

Ενστάσεις του ΙΣΑ για Αμαλία Φλέμιγκ και ΣισμανόγλειοΠηγή: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) δηλώνει αντίθετος στην παύση λειτουργίας και μετακίνηση των ορθοπαιδικών κλινικών του Α. Φλέμιγκ και του ΓΝΑ Σισμανόγλειο και της οφθαλμολογικής κλινικής του Α. Φλέμιγκ. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ήδη διατυπώσει τη θέση του περί της αναγκαιότητας συνέχισης λειτουργίας του υγειονομικού μπλόκ του ΓΝ Μελισσίων Α. Φλέμιγκ, του ΓΝΑ Σισμανόγλειο και του ΓΝ Παίδων Πεντέλης . Η διατήρηση της λειτουργίας των ορθοπαιδικών κλινικών, τόσο στο ΓΝ Μελισσίων Α. Φλέμιγκ, όσο και στο ΓΝΑ Σισμανόγλειο είναι ζωτικής σημασίας, καθότι παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και δια τούτο μεγάλος όγκος ασθενών προσέρχεται καθημερινά σε αυτές . Επιπροσθέτως η οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Μελισσίων Α. Φλέμιγκ εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό ασθενών διότι το ΓΝΑ Σισμανόγλειο δεν διαθέτει τέτοια και ως εκ τούτου με την παύση λειτουργίας της συνεπάγεται η αδυναμία λήψης οφθαλμολογικών υπηρεσιών υγείας για μεγάλο αριθμό ασθενών.

Γίνεται λοιπόν σαφές ότι η συνέχιση λειτουργίας του Υγειονομικού μπλοκ στη περιφέρεια των Βορείων και Ανατολικών Προαστίων, μεταξύ του ΓΝ Σισμανογλείου, του ΓΝΑ Φλέμιγκ και του ΓΝ Παίδων Πεντέλης, είναι ζωτικής σημασίας, διότι τα συγκεκριμένα νοσοκομεία εξυπηρετούν τις ανάγκες ασθενών δεκαπέντε δήμων της Αττικής. Ως εκ τούτου συνηγορούμε στην συνέχιση της λειτουργίας των τριών αυτών νοσοκομείων, όπως ακριβώς λειτουργούν, διότι παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ιδιαιτέρως χρήσιμες για τις ανάγκες μεγάλου πληθυσμού της Αττικής, σε μια εποχή όπου η ζήτηση ποιοτικών και ποσοτικών υπηρεσιών δημοσίας υγείας ολοένα αυξάνει, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Είμαστε σε εγρήγορση για την αποκατάσταση αυτού του ζητήματος και αναμένουμε και την λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης στο Α. Φλέμιγκ στη πτέρυγα Τσαγκάρη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.