βουβωνοκήλη | priorix και εγκεφαλιτιδα | εκτρωση αλλη ονομασια | εμβολιο ανεμοβλογιασ | σκωληκοειδίτιδα

Πόσο γιαούρτι είναι το «fro yo» σου;Πηγή: huffingtonpost.com

Frozen yogurt, fro yo, frogurt ή αν θέλετε παγωμένο γιαούρτι είναι ένα "trend" της γεύσης που έχει κατακλύσει την παγκόσμια αγορά. Η ποικιλία των γεύσεων των χρωμάτων και των συστατικών, η πρωτότυπη συσκευασία και το χάρτινο κουτάκι - κυπελλάκι που σερβίρεται είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Όταν κάτι γίνει "μόδα" κάνει θραύση, χωρίς βέβαια υποχρεωτικά να αντέχει στο χρόνο. Άραγε είναι περισσότερο "frozen" ή περισσότερο "yogurt";

«Αν και το όνομα περιέχει τη λέξη "γιαούρτι" κανείς δεν σας εγγυάται τι έχετε στο κυπελάκι σας» λέει ο David Katz, από το πανεπιστήμιο του Yale. «Είναι ενδεχομένως πιό κοντά στο παγωτό, παρά στο γιαούρτι».

Στη σχετική έρευνα που έκανε το Yale University Prevention Research Center βρήκε στο έδεσμα αυτό πρόσθετα όπως: κόμμι γκουάρ, μαλτοδεξτρίνη, κιτρικό νάτριο, κόμμι κυτταρίνης, φωσφορικό δινάτριο και προπυλενογλυκόλη μονοεστέρες, πηκτικές ουσίες από φύκη κλπ

Και ναι μεν τα προσθετικά τροφίμων χρησιμοποιούνται ευρέως, αλλά όπως προσθέτει ο Katz «συχνά τα πρόσθετα είναι ένας δείκτης του πόσο μακρυά είναι ένα τρόφιμο από τη φυσική του κατάσταση».

Δείτε το video:

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.