μεγαλωνει ο εγκεφαλος μου | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | σταφυλοκοκκος λοιμωξη αναπνευστικου | στενη πυελος

Τα στρατιωτικά νοσοκομεία θα ενισχύσουν το ΕΣΥ λόγω διαθεσιμότηταςΜετά τη σημερινή (8 Αυγ 2013) συνάντηση του ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο ΥΠΕΘΑ, ακολούθησαν δηλώσεις, όπου, μεταξύ άλλων, τονίσθηκαν τα εξής:

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Αποφασίσαμε ακόμη την υγειονομική υποστήριξη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της κινητικότητας-διαθεσιμότητας, με ενίσχυση της εφημερίας των νοσοκομείων. Αυτό το τελευταίο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό μέτρο.

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργιάδη για την συνεργασία μας. Όπως είχα την ευκαιρία να επισημάνω και κατά την διάρκεια της συνάντησης, θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει, θα φέρει αποτελέσματα και το κυριότερο θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στις ακριτικές περιοχές της χώρας, προσφέροντας στο κοινωνικό έργο, που όπως επεσήμανα είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης μας.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε:

Α ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σήμερα ήρθαμε εδώ, κατά βάση, για δύο θέματα. Το πρώτο, η υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας των δύο Υπουργείων, έτσι ώστε να συντονίσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνάμεις μας για την παροχή των βελτίστων δυνατών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους των ακριτικών νησιών και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Υπουργό, γιατί έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία σε αυτό το θέμα.

Επίσης, το δεύτερο θέμα, πλην του πρωτοκόλλου, ήταν η συμμετοχή του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης στην εκπόνηση του σχεδίου των 15 ημερών, κατά την διάρκεια των οποίων θα υπάρχει κινητικότητα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εμείς ως Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με το ΕΚΕΠΥ, φτιάχνουμε ένα πλήρες σχέδιο, ώστε να λειτουργήσουν οι εφημερίες αυτές τις 15 μέρες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μην υπάρχει η παραμικρή ανησυχία στους πολίτες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Ολόκληρο το κείμενο είναι διαθέσιμο εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.