διασειση λαβυρινθου | επιπτώσεις αλκοολισμού | αδενοκαρκινωμα | εμβολιο ιλαρας παρενεργειες | karkinos ikteros

ΟΕΝΓΕ: Δεν θα μείνουμε απαθείς στην κατεδάφιση του ΕΣΥΠηγή: Εφημερίδα Ναυτεμπορική

Σφοδρή κριτική στον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη άσκησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, κ. Δημήτρης Βαρνάβας, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας στις 5 Αυγούστου 2013, όπου παρουσιάστηκε το συνολικό σχέδιο για τις αλλαγές στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

«Ο υπουργός Υγείας ξεκίνησε το εγχείρημα της διάλυσης νοσοκομείων χωρίς να διαθέτει καμιά γνώση και χωρίς να βασίζεται σε κανένα επιστημονικό δεδομένο», ανέφερε ο κ. Βαρνάβας, κατηγορώντας τον κ. Γεωργιάδη ότι «έχει ως μόνο του εφόδιο το ‘σκονάκι’» που του έδωσε η τρόικα και το οποίο εκφωνεί στις συνεντεύξεις του λέξη προς λέξη: διαλύουμε μια δεκάδα Νοσοκομείων στην αρχή και απολύουμε 1250 εργαζόμενους, ενώ προχωρούμε ταχύτατα σε διάλυση αρκετών άλλων Νοσοκομείων στην περιφέρεια, απολύοντας μερικές επιπλέον χιλιάδες υγειονομικών».

«Στις δικαιολογημένες ενστάσεις και αντιστάσεις των γιατρών, των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας ο κ. Γεωργιάδης αντιτάσσει τα μόνα «επιχειρήματα» που του απέμειναν: απειλές, ΜΑΤ και εκβιασμούς», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, διαμηνύοντας ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί «δεν πρόκειται να παραμείνουν απαθείς στην κατεδάφιση του ΕΣΥ».

«Θα αντιδράσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο, θα υπερασπιστούμε τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας που φτιάχτηκαν και λειτουργούν με αυτοθυσία των υγειονομικών», επεσήμανε ο κ. Βαρνάβας, δηλώνοντας ότι η ΟΕΝΓΕ θα παράσχει πλήρη στήριξη στις Ενώσεις Γιατρών που διαμαρτύρονται για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.