προγναθισμος της κατω γναθου | αντιρυτιδικες κρεμες προσωπου Dior | καταθλιψη βοτανα | κοιλία κάρδίάς

Βαρνάβας: Η κινητικότητα είναι απολύσειςΠηγή: enikos.gr

Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών, κ. Δημήτρης Βαρνάβας, μίλησε στον Real Fm και τον Άκη Παυλόπουλο, με αφορμή της σημερινές κινητοποιήσεις στην Υγεία.

«Ουσιαστικά πρόκειται για 1250 απολύσεις που θα γίνουν φέτος και 1250 απολύσεις που θα γίνουν του χρόνου. Αν αυτό δεν είναι αντικείμενο απεργίας, δεν καταλαβαίνω πιο μπορεί να είναι», σχολίασε αρχικά ο κ. Βαρνάβας.

«Η κινητικότητα είναι απολύσεις διότι: Όλη την προηγούμενη χρονιά, ο κ. Λυκουρέντζος, έπαιρναν τα οργανογράμματα των νοσοκομείων, και όπου υπήρχε έστω και μία κενή θέση, π.χ κάποιος που συνταξιοδοτήθηκε, απευθείας την διέγραφαν. Εάν λοιπόν διαλύσουν ένα νοσοκομείο και πάρουν τους εργαζόμενους να τους τοποθετήσουν σε άλλα νοσοκομεία, δεν θα υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις», σημείωσε ακόμα, ο κ. Βαρνάβας.

Διαβάστε τη συνέντευξη και ακούστε το ηχητικό από το enikos.gr.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.