ειδη ταχυκαρδιας | αισθημα παλμων ταχυπαλμια | ti brisketawi stin dexia pleura tou anthropinou somatods

ΜΗΣΥΦΑ: θα τα βρίσκουμε και στα super market;Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής είναι πιθανόν να τα βρίσκουμε από το φθινόπωρο στα ράφια των super market.

Το δικαίωμα στα super market να πωλούν τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ) αναφέρεται σαν προαπαιτούμενο μέτρο για τη διαπραγμάτευση του Σεπτεμβρίου με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε την Πέμπτη 18 Ιουλίου: «Μπορεί το μέτρο να εφαρμοστεί τον Σεπτέμβριο, αλλά μπορεί να πάρει και παράταση». Διεκρίνισε ότι μιλά μόνο για βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ώστε «να μην ανοίξει πολύ ο κατάλογος των σκευασμάτων».

Μη συνταγογραφούμενα φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ) ή διεθνώς Over the counter (OTC), όπως και να τα πείτε, ο "κατάλογος" φαίνεται να είναι μακρύς. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε τα ισχύοντα στο site του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.