σφυγμοι καρδιασ ανα λεπτο | πολυποδας εντερου συμπτωματα | αντιβιωση για κρυωμα | ασκησεισ αναπνοησ | tke

Το μυστικό για να δείχνετε 7 χρόνια νεώτεροιΒασιζόμενος σε 38 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έρευνας, ο Δρ David Weeks, που διετέλεσε επικεφαλής στο τμήμα Ψυχολογίας του Royal Edinburgh Hospital υποστηρίζει οτι το τακτικό sex μπορεί να κάνει άνδρες και γυναίκες να φαίνονται επτά χρόνια νεώτεροι. Το τακτικό sex έχει πολλαπλά οφέλη που κρατούν για πολλά χρόνια και αντανακλούν στα επόμενα χρόνια στη φάση της τρίτης ηλικίας.

Ποιά είναι αυτά:

  • το sex συνδέεται με την απελευθέρωση των ενδορφινών, χημική ουσία που δρα ως ένα φυσικό παυσίπονο και μειώνει το άγχος υποβοηθώντας τον ύπνο
  • η άσκηση κατά τη διάρκεια του sex βελτιώνει την κυκλοφορία, κάτι που είναι καλό για την καρδιά
  • το sex συνδέεται με την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης που κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ελαστικό

Αυτά υποστήριξε σε Συνέδριο του British Psycοlogical Society. Ο David Weeks δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ωστόσο, η ποιότητα της σεξουαλικής έκφρασης διατηρείται και σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας και είναι προγνωστικός δείκτης της καλής γενικής υγείας και της ευημερίας. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι μια σημαντική συμβολή στην ποιότητα ζωής. Η σεξουαλικότητα δεν είναι προνόμιο των νεώτερων ανθρώπων και ούτε πρέπει να είναι».

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.