εξογκομα στο λεπτο εντερο | σχιζοφρενεια θεραπεια χωρις φαρμακα | ραχιαιους ασκησεις | ινδικη καρυδα θερμιδες

Με απεργίες απαντούν οι εργαζόμενοι στην ΥγείαKινητοποιήσεις εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στην πρόθεση της κυβέρνησης να ενταχθούν στο πρόγραμμα κινητικότητας 2.500 υγειονομικοί όλων των ειδικοτήτων.

Έτσι, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τρίτη 16 Ιουλίου και την Τετάρτη 24 Ιουλίου τα δημόσια νοσοκομεία, οι δομές της πρόνοιας και το ΕΚΑΒ, μετά την απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται χαρακτηριστιικά:

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. μετά τις συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης εκτίμησε, πως στην κινητικότητα μέσω διαθεσιμότητας εντάσσονται 2500 υγειονομικοί όλων των ειδικοτήτων σε δύο δόσεις. Η διαδικασία αυτή οδηγεί και σε απολύσεις καθώς η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για 15.000 στο σύνολο του Δημοσίου. Ο Υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δέχτηκε πως το μέτρο αυτό είναι τιμωρητικού χαρακτήρα καθώς οι ποσοτικοί στόχοι για μείωση του δημοσίου έχουν επιτευχθεί.

Οι Συγχωνεύσεις – Καταργήσεις Νοσοκομείων, οι Καταργήσεις 770 μονάδων, τμημάτων του ΕΣΥ, οι Νέοι Οργανισμοί, οι πιθανές καταργήσεις ολόκληρων κλάδων θα είναι τα εργαλεία για την υλοποίηση αυτής της ανάλγητης πολιτικής στο χώρο της Υγείας – Πρόνοιας – ΕΚΑΒ.

Οι 65.000 υγειονομικοί όλων των ειδικοτήτων που στηρίζουν την 24ωρη λειτουργία των Νοσοκομείων 360 ημέρες το χρόνο καλούνται να συμβάλλουν στο φόρο αίματος που απαιτεί η ΤΡΟΪΚΑ και έχουν σπεύσει να συμφωνήσουν οι πρόθυμοι Υπουργοί Υγείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Από την πολιτική αυτή δεν εξαιρείται κανένας και εν δυνάμει όλοι οι Υγειονομικοί είναι υποψήφιοι προς Διαθεσιμότητα – Απόλυση.

Είναι εξοργιστικό πως τη στιγμή που 470 άτομα ήρθαν στα Νοσοκομεία λόγω μεγάλων ελλείψεων προσωπικού από το πρώτο κύμα διαθεσιμοτήτων (ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού), να μπαίνει το προσωπικό του ΕΣΥ σε διαθεσιμότητα. Η πολιτική της υποβάθμισης – απαξίωσης και διάλυσης του ΕΣΥ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερα http://www.poedhn.gr/kinitopoiiseis/item/838-programma-drasis-iouliou

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.