φθοριωση | αντιδραση μαντου περιορισμοι | αποστημα στη μυτη | κροταφικη αρτηριτιδα

Η Google καλωσορίζει το καλοκαίρι του 2013Κατά την περιφορά της γής γύρω από τον ήλιο, κάποια στιγμή ο άξονας της στρέφεται προς ή αντίθετα με τον ήλιο. Το καλοκαίρι έχουμε ζέστη γιατί ο ήλιος παραμένει για περισσότερο χρόνο και ψηλότερα πάνω από τον ορίζοντα, ενώ το αντίστροφο ισχύει για το χειμώνα. Στις 21 Ιουνίου έχουμε τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, που εγκαινιάζει το θέρος, δηλαδή το θερινό ηλιοστάσιο. Το θερινό ηλιοστάσιο για το βόρειο ημισφαίριο είναι το χειμερινό για το νότιο και αντιστρόφως.

Η Google που "όλα τα γνωρίζει" κι από ό,τι φαίνεται τα γνωρίζει καλά, αφιερώνει το σημερινό της doodle στην ημέρα αυτή, εμφανίζοντας μια οικογένεια να "βρέχεται" από το κύμα της θάλασσας. Τα "μπάνια του λαού" είναι εδώ! Πενταμελής η οικογένεια, με κάθε μέλος να αντιστοιχεί σε ένα γράμμα του λογοτύπου Google, ενώ το "l" είναι ο αναπνευστήρας στη μάσκα θαλάσσης που φοράει το τελευταίο παιδί.

Όλα αυτά βέβαια για μας τους κατοίκους του Βόρειου Ημισφαιρίου, γιατί οι συγκάτοικοί μας στο Νότιο ετοιμαζονται να υποδεχθούν το χειμώνα. Έτσι το doodle εμφανίζει ένα "πλεκτό", που θα εξασφαλίσει τη θαλπωρή στο κρύο, παίζοντας με το σήμα της Google.

Πρόκειται για δύο υπέροχες δημιουργίες του Christoph Niemann. Δείτε λεπτομέρειες στο site του δημιουργού.

Δείτε εδώ το σχετικό video

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.