μηροκήλη συμπτώματα | kreaπασχαλινο | αντιμετώπιση ναυτίας | υποκεφαλικο ισχιου | οστα κατω ακρου απο το μηριαιο

Χειρουργική επέμβαση μεταδίδεται ζωντανά με Google GlassΠηγή: Ohio State's Wexner Medical Center

Φανταστείτε οτι βλέπετε μια χειρουργική επέμβαση ζωντανά μέσα από τα μάτια του χειρουργού...

Φορώντας τα Google Glass, ο ορθοπεδικός χειρουργός Christopher Kaeding, διενήργησε στις 21 Αυγούστου 2013 μία από τις πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις που μετόθηκαν ζωντανά με την τεχνολογία αυτή.

Το Google Glass συνδέεται ασύρματα στο Διαδίκτυο και επιτρέπει την αποστολή video και φωτογραφιών, καθώς και λήψη των αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσω φωνητικών εντολών.

Έτσι, φοιτητές ιατρικής στο Ohio State, από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, παρακολούθησαν από το laptop τους την επέμβαση σε "πραγματικό χρόνο", μέσα από ένα απλό Google Hangout.

O Δρ. Clay Marsh, υπεύθυνος καινοτομίας στο Wexner Medical Ohio State Center, δήλωσε

Το Ohio State δηλώνει τον ενθουσιασμό του, όντας πρωτοπόρο στην προσπάθεια αυτή. Η νέα αυτή τεχνολογία μπορεί για να προωθήσει την ποιότητα της περίθαλψης των ασθενών, την εκπαίδευση και την έρευνα. Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την έκβαση των ασθενών και των ευκαιριών διδασκαλίας μέσω της καλύτερης πρόσβασης στις πληροφορίες.

Δείτε το video:

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.