ελκοσ δωδεκαδακτηλου γαστροαλγια πολυποδα | επικίνδυνη ουσία σε φράουλες | μεγαλη ταχυτητα καθιζησης

Βιταμίνη C και κοινό κρυολόγημα

Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και κυρίως εσπεριδοειδή, ακτινίδια και φράουλες αλλά και με λαχανικά όπως μπρόκολο, κουνουπίδι.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν επαναφέρει σε πολλούς και το πολύ ενοχλητικό κρυολόγημα.

Η βιταμίνη C, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, μας προστατεύει και βοηθάει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι η βιταμίνη C βοηθάει στην καταπολέμηση των μολύνσεων και στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης C κάνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος πιο ήπια και μειώνει και τη διάρκεια του κρυολογήματος.

Για να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε επαρκείς ποσότητες βιταμίνης C, εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και κυρίως εσπεριδοειδή, ακτινίδια και φράουλες αλλά και με λαχανικά όπως μπρόκολο, κουνουπίδι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.