πιασιμο ωμου εντριβη με | αντιδια θερμιδες | απονευρωση | ατελεκτασία πνεύμονα | ακτινογραφια θωρακος

Γιατί οι γυναίκες κλαίνε περισσότερο από τους άνδρες;


Ενας από τους λόγους για τους οποίους το γυναικείο φύλο έχει χαρακτηρισθεί ασθενές, είναι η ευκολία με την οποία κλαίνε οι γυναίκες. Πραγματικά, οι γυναίκες κλαίνε πέντε φορές συχνότερα από ότι οι άνδρες και το κλάμα τους διαρκεί κατά 50% περισσότερο από το κλάμα των ανδρών.

Υπάρχει κάποια βιολογική ερμηνεία γι' αυτό:

Στο γυναικείο σώμα παράγεται αυξημένη ποσότητα προλακτίνης, μίας ορμόνης η οποία, μεταξύ άλλων, ελέγχει τους υποδοχείς των νευροδιαβιβαστών στους αδένες που παράγουν τα δάκρυα. Oι δακρυϊκοί αδένες των γυναικών περιέχουν περισσότερους υποδοχείς, με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπείς στα μηνύματα του εγκεφάλου που προκαλούν δάκρυα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.