ιογενης πνευμονια πως να προστστευτουν οσοι ερχονται σε επαφη | πνευμοθωρακας | όργανα κοιλίας

Τί μπορώ να κάνω για τις πανάδες;


Πρόκειται για ένα πρόβλημα ευρέως διαδεδομένο στις γυναίκες της χώρας μας κυρίως λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ηλιοφάνειας και των δυσάρεστων συνεπειών της στο ανθρώπινο δέρμα και αφορά την εμφάνιση ενοχλητικών δυσχρωμιών σε διάφορα σημεία του προσώπου.

Οι πανάδες προλαμβάνονται με την αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία όπου αυτό είναι εφικτό, διαφορετικά με την χρήση πολύ καλής ποιότητας αντιηλιακής κρέμας με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας. Σε δέρματα ιδιαίτερα ευάλωτα η αντιηλιακή κρέμα φοριέται όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια όλων των εποχών του χρόνου.

Η αντιμετώπιση των πανάδων επιτυγχάνεται μέσω θεραπείας με οξέα φρούτων, φυτοπήλινγκ, χημικό πήλινγκ ή laser.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.