ρινικοι ογκοι | θερμιδομετρητης | βηματοδοτης | αυξημενες τιμες τρανσαμινασες | tke | νοσος κρον συμπτωματα

Θέλω να κάνω βελονισμό, φοβάμαι όμως τις βελόνες!


Μεγάλος αριθμός ατόμων τρέμει στη θέα των βελονών. Όλοι άλλωστε έχουν γίνει μάρτυρες ενός λιποθυμικού επεισοδίου, είτε στους ίδιους, είτε σε φιλικό ή συγγενικό τους πρόσωπο, κατά τη διάρκεια μιας απλής αιμοληψίας ή ακόμη και ενός εμβολιασμού.

Παρά του ότι οι βελόνες του βελονισμού είναι λεπτότερες από τις κλασσικές βελόνες, που χρησιμοποιούνται στις ενδομυϊκές ενέσεις, η ιδέα και μόνο ότι θα τοποθετηθούν στο σώμα, είναι δυνατό να αποτρέψει κάποιους ασθενείς από αυτή τη θεραπευτική μέθοδο.

Με τη βοήθεια των συσκευών LASER, παράγεται λεπτή δέσμη ενέργειας, η οποία είναι σε θέση να αντικαταστήσει τη βελόνα βελονισμού. Η ακτίνα LASER έχει την ικανότητα να διεισδύσει σε βάθος ενός εκατοστού και να διεγείρει αποτελεσματικά, ανώδυνα και ακίνδυνα, τα περισσότερα από τα σημεία βελονισμού που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία των διαφόρων παθήσεων. Κάθε σημείο διεγείρεται για 30 έως 60 δευτερόλεπτα και ο συνολικός αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για τη θεραπεία μιας νόσου, είναι ο ίδιος με αυτόν του κλασσικού βελονισμού. Με τον τρόπο αυτό, ευαίσθητες ομάδες ασθενών, όπως αυτοί που φοβούνται τις βελόνες και τα μικρά παιδιά, είναι δυνατό να αντιμετωπισθούν εξίσου αποτελεσματικά. Παράλληλα, λόγω της ισχυρής αντιφλεγμονώδους και αναγεννητικής ιδιότητας των ακτίνων LASER, η χρήση τους ενδείκνυται απόλυτα στην αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων (έκζεμα, ψωρίαση, έρπης), έστω και αν εφαρμόζεται ο παραδοσιακός βελονισμός.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.