ραπτικος μυς | βουλωμένες σάλπιγγες | sifili dondia | καρκινος στη μυτη | Ποσο πρεπει να τκε

Νέο site παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείςΜοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα για το πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί μέσω ενός νέου website, το οποίο δημιουργήθηκε για να φέρνει σε επαφή ασθενείς από όλο τον κόσμο. Ο νέος αυτός διαδικτυακός τόπος παρέχει πληροφορίες για περισσότερες από 400 ασθένειες, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα παροχής ιατρικών συμβουλών.

Η ιδέα δημιουργίας του συγκεκριμένου site γεννήθηκε από μια γραφίστρια, την κ. Sarah Frost. Ενα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια κατάβασης ενός βουνού με τα σκι την ανάγκασε να παραμείνει αρκετούς μήνες στο κρεβάτι, απέχοντας από κάθε άλλου είδους επαγγελματική και φυσική δραστηριότητα. Η κ. Sarah Frost θέλησε λοιπόν να μοιραστεί τον πόνο και την απογοήτευση που ένιωθε και με άλλους συνανθρώπους της που βίωναν την ίδια εμπειρία.

Ετσι ξεκίνησε την λειτουργία του το πρωτοποριακό αυτό site, το οποίο ήδη βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Ενα σημαντικό του πλεονέκτημα είναι η διαφύλαξη και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε επισκέπτη. Το site παρέχει κυρίως ψυχολογική υποστήριξη στους ασθενείς και τους βοηθά να λάβουν έγκυρη πληροφόρηση για το πρόβλημα τους.

Για να γίνει κανείς μέλος στο site, πρέπει πρώτα να συμπληρώσει μια ειδική φόρμουλα με κάποια προσωπικά του στοιχεία όπως το φύλο, την ηλικία και το ιστορικό υγείας του. Οι παραπάνω πληροφορίες και η ηλεκτρονική διεύθυνση του κάθε επισκέπτη παραμένουν στο αρχείο του site και αποτελούν άκρως εμπιστευτικό υλικό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.