σκωληκοειδιτιδα | γαστριτιδα συμπτώματα | αρτηριες | αποβολή εμβρύου | ουρηθριτιδα | kcal τι σημαινει

Νέες 24ωρες απεργίες των γιατρών του ΙΚΑ τον ΙούλιοΣε τέσσερις 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι γιατροί του ΙΚΑ όλης της χώρας, μέσα στον Ιούλιο, μετά από την άκαρπη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποί τους, με το διοικητή του Ιδρύματος, κ. Μιλτιάδη Νεκτάριο.

Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί του ΙΚΑ ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ενώ οι άλλες τρεις ημερομηνίες κατά τις οποίες έχουν αποφασίσει τις κινητοποιήσεις τους είναι οι 11, 15 και 19 Ιουλίου.

Οι γιατροί του ΙΚΑ διεκδικούν μισθολογικά αιτήματα, τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, καθώς και την καθιέρωση ιατρικού βαθμολογίου.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.