καπελα για τον ηλιο | ντοματα και στομαχι | Ποια ειναι η κανονικη θερμοκρασια σωματος | ιογενης ωτιτιδα

Νέα πενθήμερη απεργία των γιατρών του ΙΚΑΚλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν οι γιατροί του ΙΚΑ οι οποίοι προχωρούν όπως είχαν προαναγγείλει σε νέα πενθήμερη απεργία από τις 19 έως τις 25 Φεβρουαρίου, ενώ την 1 Μαρτίου θα ξανασυνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Οι γιατροί έκριναν ότι μετά τη συνάντησή τους με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρη Ρέππα δεν είχαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την επίλυση χρόνιων θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων τους.

Βασικά αιτήματα των γιατρών του ΙΚΑ είναι η μονιμοποίηση, ορισμένα επιδόματα, καθώς και ουσιαστικά η (ένταξή τους) στο γενικότερο σύστημα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος είχε παραπέμψει στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου τους δημοσιογράφους στον κ. Ρέππα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα που αφορούσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.