υποπαραθυρεοειδισμός θεραπεια | παραρρινιων κοιλοτητων | λοιμωξη | σπασιμο χεριου πεμτο μετακαρπιο

Τα φάρμακα δεν είναι ακίνδυνες καραμέλεςΠερισσότεροι από 140 χιλιάδες Αυστραλοί εισάγονται κάθε χρόνο στα νοσοκομεία της χώρας λόγω των αναμίξεων φαρμάκων που κάνουν χρησιμοποιώντας ότι βρουν στο φαρμακείο του σπιτιού τους! Σύμφωνα με έρευνα του Αυστραλιανού Συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Ποιότητα της Περίθαλψης, περισσότερες από τρεις στις 100 περιπτώσεις νοσηλείας ήταν συνέπεια της εμφάνισης κάποιας αντένδειξης των φαρμάκων.

Εκπρόσωπος του Συμβουλίου δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ABC της Αυστραλίας ότι μέρος του προβλήματος σχετίζεται με το πλήθος χαπιών που υπάρχουν σε ένα μέσο σπίτι.

Για να προλαμβάνονται λοιπόν ανάλογα περιστατικά πρέπει να έχουμε υπόψη μας τα εξής:

-Οταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ένα φάρμακο, καλό είναι κατ΄αρχήν να ξέρουμε τι ακριβώς κάνει αυτό, ιδίως όταν το παίρνουμε χωρίς την συμβουλή κάποιου γιατρού (κακώς!), πράγμα αρκετά συνηθισμένο στην χώρα μας.

-Εξ΄ ίσου σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την δοσολογία και τον τρόπο λήψης του φαρμάκου.

-Τέλος μην ξεχνάτε ποτέ να ελέγχετε την ημερομηνία λήξης του φαρμάκου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.