ανεμογκαστρι | η επιδραση της μαλαξεις στην καρδια | προγναθισμος | αλμυρη γευση στα χειλη | αεροβια κολυμβηση

Το πρώτο κλωνοποιημένο βρέφος θα γεννηθεί τον ΔεκέμβριοΤο πρώτο βρέφος - προϊόν κλωνοποίησης αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον προσεχή Δεκέμβριο, δήλωσε ο ιταλός γενετιστής κ. Σεβερίνο Αντινόρι σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν. Οπως δήλωσε ο κ. Αντινόρι, πραγματοποίησε 18 μεταφορές εμβρύων που δημιουργήθηκαν μέσω κλωνοποίησης και πέτυχε μία εγκυμοσύνη, η οποία σήμερα βρίσκεται στην 15η εβδομάδα και η μορφολογία του βρέφους είναι πολύ καλή.

Ο ιταλός γενετιστής αποκάλυψε ότι το πρώτο κλωνοποιημένο βρέφος θα γεννηθεί αλλού, εκτός Ιταλίας, αλλά δεν θα παρουσιαστεί αμέσως μετά τη γέννηση, καθώς με δεδομένο το κλίμα κατά της κλωνοποίησης που υπάρχει, οι γονείς θα υπόκειντο σε τρομερές πιέσεις. Στο παιδί θα γίνουν πολλές εξετάσεις και θα πρέπει να γεννηθούν τουλάχιστον 20 παιδιών με κλωνοποίηση για να προβεί σε επιστημονικές ανακοινώσεις κατέληξε ο κ. Αντινόρι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.