κρανιοεγκεφαλική κάκωση | γεωγραφικη γλωσσα | παλινδρομηση στομαχου | περιαρθριτιδα ωμου | δικεφαλος μηριαιος

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας κ. Στεφανή στο ΟΚΑΝΑΟ Υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Κώστας Στεφανής και η Υφυπουργός κ. Ελπίδα Τσουρή πραγματοποίησαν συνάντηση με την Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ, στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και της απαραίτητης συνεργασίας με σκοπό την εύρυθμη και ταχύρυθμη υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά των Ναρκωτικών, συντονιστικό όργανο του οποίου ως γνωστόν είναι ο ΟΚΑΝΑ.

Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας –όπως και το ΔΣ του ΟΚΑΝΑ- θεωρεί ότι η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος των Ναρκωτικών και των Ουσιοεξαρτήσεων γενικά, επιβάλλει τη συστράτευση και την κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων φορέων της Πολιτείας, μέσα σε πνεύμα γόνιμης συνεργασίας και συναντίληψης ενός κοινού χρέους.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας με την ευκαιρία της διεξοδικής συζήτησης που είχε με τα μέλη του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επιτελούμενο από τον Οργανισμό έργο και παρέσχε τη διαβεβαίωση για ουσιαστική στήριξη αυτού του έργου.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θα συνεχίσει τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους στην αντιμετώπιση του προβλήματος των Ναρκωτικών φορείς με σκοπό την προώθηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης και είναι πρόθυμη ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου των Ναρκωτικών και τις προκύπτουσες αναγκαιότητες να προβαίνει σε όποιες τροποποιήσεις θεωρηθούν απαραίτητες ή πλέον λυσιτελείς για την υλοποίηση των επιμέρους δράσεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.