ινοματα κονδυλωματα | τρανσαμινασεις | public.gr | με λιγο βηχα μπορει να γινει το εμβολιο της γριπης

Συνάντηση Σημίτη με τον υπουργό Υγείας κ. ΣτεφανήΤην πρώτη συνάντηση, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε ο υπουργός Υγείας κ. Κ. Στεφανής με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αποφασίστηκε να μην αλλάξει η πολιτική που είχε ακολουθηθεί και από τον προκάτοχο του κ. Στεφανή στο υπουργείο Υγείας.

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με τις προτεραιότητες με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθεί άμεσα ο νέος υπουργός ώστε να φανεί ότι από το σχεδιασμό τα πράγματα περνούν στην πράξη.

Ο κ. Στεφανής μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό είπε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα και ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης τόσο της κοινωνικής πολιτικής, όσο και αυτής που αφορά την περίθαλψη. Ερωτηθείς αν συζητήθηκε το θέμα της τρομοκρατίας ο κ. Στεφανής είπε ότι δεν το συζήτησαν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.