κλεψύδρα πνευμονα | ηπατικη ανεπαρκεια σκυλου | χαλινος στο στομα | διακοπη κυησης | αντενδείξεις δινολουτρο

Ευρεία συνεργασία Βουλγαρίας - Ελλάδας για τη Δημόσια ΥγείαΕλλάδα και Βουλγαρία θα ανταλλάσσουν γιατρούς, θα υλοποιούν κοινά προγράμματα διασυνοριακής συνεργασίας στους τομείς της δημόσιας υγιεινής, της καταπολέμησης λοιμωδών νόσων, της μετάγγισης και παραγωγής προϊόντων αίματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα συνεργασίας που υπέγραψαν οι υπουργοί Υγείας των δύο χωρών.

Το κείμενο περιλαμβάνει ευρύτατο φάσμα υγειονομικών και ιατρικών δραστηριοτήτων για την περαιτέρω διεύρυνση της ήδη πολύ στενής συνεργασίας στο χώρο της υγείας.

Οπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του προς τον Τύπο, η δημόσια υγεία δεν περιορίζεται στα σύνορα ενός κράτους και καθώς στο χώρο της υγείας τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα, το περιεχόμενο του Προγράμματος επικεντρώθηκε σε επιμέρους δράσεις με συστηματικό και μεθοδικό τρόπο.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εξέφρασε από την πλευρά του και ο υπουργός Υγείας της Βουλγαρίας, κ. Μποζιδάρ Φίνκοφ, για τη διεύρυνση της ελλληνοβουλγαρικής συνεργασίας στη δημόσια υγεία, η οποία, όπως τόνισε, αποτελεί σημαντικό στοιχείο της δυναμικής ανάπτυξης των διμερών σχέσεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.