πλευρικο υγρο | παρανοικη προσωπικοτητα | ενδομητριο

Ο ρόλος των Ομάδων Γονέων στην πρόληψη κατά των ναρκωτικώνΜε ομιλία σε εκδήλωση των Ομάδων Γονέων που λειτουργούν στο πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης κατά της Εξάρτησης του Ν. Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε την 5νθήμερη επίσκεψή στη συμπρωτεύουσα η Υφυπουργός Υγείας κ.Ελπίδα Τσουρή.

Στην ομιλία της προς τους γονείς που ενεργοποιούνται για την πρόληψη της χρήσης ναρκωτικών η Υφυπουργός Υγείας επεσήμανε τη θετική συνεισφορά που έχουν τα προγράμματα Ομάδων Γονέων που αναπτύσσονται από τα Κέντρα Πρόληψης, τόσο ως προς την ευρύτερη ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών, όσο και ως προς την υποστήριξη της οικογένειας.

Επίσης η κ. Υφυπουργός τόνισε ότι η φιλοσοφία της πρόληψης πρέπει να διαχέεται στο οικογενειακό, στο σχολικό, στο εργασιακό περιβάλλον, να περνάει δηλαδή στην ίδια την καθημερινότητα, και βέβαια πριν απ’ όλα στην καθημερινότητα των νέων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κ. Τσουρή είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί δομές και προγράμματα θεραπείας και απεξάρτησης που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη (ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, ΨΝΘ), καθώς και υπηρεσίες στο χώρο της Ψυχικής Υγείας (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.