χολυστερινη | πως κανω ροφημα senna's | αιμαγγειωμα στο ηπαρ | ποσεσ θερμιδεσ εχουν οι γιγαντεσ

Diners Health Club με 20% έκπτωσηΤην παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών στο χώρο της υγείας ανακοίνωσε η Citibank για τους κατόχους της κάρτας Dinners. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται "Diners Health Club" και σε συνεργασία με τον Όμιλο της Βιοϊατρικής προσφέρει στους κατόχους της Diners πρόσβαση στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων της Βιοϊατρικής με έκπτωση 20% για εξόφληση με κάρτα Diners, δωρεάν ιατρικές συμβουλές από ειδικευμένους ιατρούς και άμεση πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τους φορείς υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης προσφέρει πρόσβαση σε δίκτυο 350 ιατρικών διαγνωστικών κέντρων και ιατρικών εργαστηρίων, καθώς και πρόσβαση στο συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών της Βιοϊατρικής για ιατρικές επισκέψεις κατ' οίκον. Όλες οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες μέσω της λειτουργίας, σε 24ωρη βάση, τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις η γενική διευθύντρια καρτών της Citibank κ. Σοφία Παλημέρη, οι υπηρεσίες στον τομέα υγείας για τους κατόχους της Diners θα εμπλουτίζονται συνεχώς.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.