υπερθυρεοειδισμός | cmv igg | νόσος paget | αφθες | στίγμα μεσογειακης | εκκολπωμα παχεος εντερου

Νοσοκόμα κατηγορείται για εννέα περιπτώσεις ευθανασίας στην ΟυγγαρίαΜία 25χρονη νοσοκόμα στην Ουγγαρία, η κ.Τιμέα Φαλούντι, γνωστή και ως "Μαύρος Αγγελος", προσήχθη σε δικαστήριο κατηγορούμενη ότι έκανε ευθανασία σε οκτώ ασθενείς, που έπασχαν από ανίατα νοσήματα, σε νοσοκομείο στην Βουδαπέστη.

Η κ.Τιμέα Φαλούντι συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2001 και παραδέχθηκε ότι "βοήθησε" περίπου 40 ασθενείς, που έπασχαν από ανίατα νοσήματα, να πεθάνουν κατά το προηγούμενη χρόνο, κάνοντάς τους ενέσεις με μεγάλη ποσότητα μορφίνης και άλλων παυσιπόνων ουσιών.

Αργότερα ανακάλεσε την ομολογία της και η αστυνομία κατόρθωσε να συγκεντρώσει στοιχεία για μόνον οκτώ περιπτώσεις στις οποίες υπήρχαν έντονες υποψίες ότι είχε κάνει ευθανασία, κυρίως ηλικιωμένα άτομα. Η ευθανασία απαγορεύεται στην Ουγγαρία.

Εμπειρογνώμονες παρατηρούν ότι το έργο της εισαγγελίας θα είναι δύσκολο, καθώς τα φερόμενα ως θύματα απανθρακώθηκαν. Εάν κριθεί ένοχη, στην Φαλούντι μπορεί να επιβληθεί ακόμη και ισόβια κάθειρξη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.